Taloinfo

 

Käytämme Taloinfo.com -palveluntarjoajan sähköistä viestintä- ja osakassivustoa.

 

Olemme Isännöinti-Urassa kehittäneet isännöintitoimistomme toimintatapaa, jonka tueksi on vakiintunut Taloinfo.com -niminen ohjelmisto.

Taloinfo.com on työkalu viestintään, tiedon hallintaan ja jakamiseen taloyhtiön hallituksen, osakkaiden ja asukkaiden sekä isännöintitoimiston välillä.

 

Järjestelmästä löydät keskeisiä taloyhtiön dokumentteja mm. tiedotteita, järjestyssäännöt, pelastussuunnitelman ja  yhtiöjärjestyksen, lisäksi hallituksella on nähtävissä mm. hallituspöytäkirjat.

Taloinfo.comin monikanavainen tiedotus tavoittaa henkilön viiden eri kanavan kautta. Käytössä ovat tekstiviestit, sähköposti, Facebook, mobiili- /osakassivusto, Itellan kirjepostitus. Tiedotteen lähettäminen onnistuu yhdellä kertaa kaikilla valituilla kanavilla. Henkilöt, kuten esimerkiki seniori-ihmiset, joilla ei ole tietokonetta, saavat tiedotteet muun muassa Itellan kirjepostin välityksellä ja/tai SMS -viestillä matkapuhelimeen. Lisäksi heidän omaisilleen voi mennä automaattisesti kopiot kaikista viesteistä.

 

Miten kirjaudun Taloinfoon?

 

Taloinfo.comin kirjautumisosoite on https://isi.taloinfo.com. Osakkaat voivat kirjautua palveluun omilla käyttäjätunnuksillaan, jotka luodaan ylläolevassa osoitteessa klikkaamalla kirjautumisikkunassa Uusi käyttäjä? -valintaa. Ennen kuin osakas voi kirjautua palveluun, hänelle tulee olla lähetettynä erillinen sähköpostiviesti, joka sisältää osakaskohtaisen aktivointikoodin. Aktivointikoodin syöttämisen jälkeen pääset rekisteröintisivulle, jossa luot oman käyttäjätunnuksen ja salasanan asukassivustolle.

Vuokralaiset voivat suoraan kirjautua taloyhtiön julkiselle sivulle (ilman erillistä rekisteröitymistä), nähdä sähköisesti ajankohtaiset tiedotteet ja asumistietoutta.

Taloinfo kirjautuminen

Hallituksen jäsenille on luotu oma Käyttäjäryhmänsä, jonne heidät on lisätty ja tämä käyttäjäryhmä näkyy vain heidän sivuillaan.

 

Olemme esitäyttäneet osakkaiden yhteystietot, tarkistathan tiedot ja korjaa, jos löysit virheitä.

Mikäli omistat yhdestä taloyhtiöstä enemmän kuin yhden huoneiston (esim. lisäksi autotallin), niin kirjaudu vain yhdellä koodilla, jonka jälkeen voit lunastaa Taloinfossa kohdassa HUONEISTOT kaikki samassa taloyhtiössä omistamasi osakkuudet toisiin huoneistoihin niille annetuilla koodeilla.

 

 

Mitä Taloinfo sisältää?

 

Taloinfo.comin osakassivustolla voit tarkastella huoneistoosi liittyviä tietoja, tiedotteita ja dokumentteja. Kirjauduttuasi Taloinfo.comiin tarkasta yhteystietosi kohdasta Omat tiedot.

 

  • Huoneistot -kohdasta voit lisätä huoneistosi vuokralaisen tiedot, tiedotteiden lähettämistä varten.
  • Tiedotteet -kohdasta voit selata kaikkia sinulle lähetettyjä tiedotteita.
  • Keskustelut -kohdasta voit lähettää viestejä isännöitsijälle ja käydä ryhmän sisäisiä keskusteluja, mikäli kuulut johonkin ryhmään esim. hallitukseen.
  • Tiedostot -kohdasta pääset tarkastelemaan kansioita ja niiden sisältämiä tiedostoja, joita isännöitsijä on sinne ladannut.
  • Linkit -kohdassa voit käydä tekemässä mm. vika- ja muuttoilmoituksen.

 

Korjaustoimenpiteiden yhteydessä viestinnän asema erityisesti korostuu. Pitkän linjan kiinteistövaikuttaja Juhani Siikala painottaa viestinnän merkitystä remontin onnistumisessa. Hän pitää Taloinfo.com-palvelua monipuolisena ja helppokäyttöisenä viestintätyökaluna.

Lisäksi nykyaikaiseen tapaan, pilvipalvelun avulla jaetaan osakkaiden ja sidosryhmien kesken tärkeitä tiedostoja ja materiaaleja.