Ilmoitus kunnossapitotyöstä

Tämän lomakkeen avulla voitte ilmoittaa huoneiston kunnossapitotyöstä.

 

Hinnat:  

 

Osakasmuutostöissä tarkastukset ja valvonta veloitetaan teknisenä isännöintinä: 116,00 euroa/tarkastus. Osakasmuutostyöt hoitaa ensijaisesti tekninen isännöitsijä Tuomas Kautto.

 

Täältä näet erillisveloitushinnastomme kokonaisuudessaan.
Osakasmuutostyöt, tarkastukset ja valvonta,
veloitetaan teknisenä isännöintinä
116,00 euroa/tarkastus
Pyydäthän kustannusarvion, mikäli osakasmuutostyöt edellyttävät usean tarkastuskäynnin – tai mikäli esimerkiksi alkuperäinen muutostyösuunnitelma muuttuu / laajenee työn ollessa jo käynnissä.
Mikäli osakasmuutostyö on erittäin laaja, tai aikataulu kiireinen – voit kysyä valvontatoimeksiannon suorittamista esimerkiksi Raksystems Anticimex -yritykseltä: heidän palvelukuvauksen ja hinnaston löydät täältä.

 

Asunto-osakeyhtiölaki 1599/2009 edellyttää, että osakkeenomistajan on ilmoitettava yhtiölle etukäteen kirjallisesti hallitsemassaan osakehuoneistossa suunnittelemastaan kunnossapitotyöstä. Ilmoitus osoitetaan yhtiön hallitukselle niin hyvissä ajoin (vähintään 1 kk ennen kunnossapitotyön aloittamista), että hallitus ehtii ilmoituksen käsitellä. Ilmoituksessa on oltava sellaiset tiedot, joiden perusteella yhtiö voi arvioida, noudatetaanko työssä hyvää rakennustapaa ja aiheutuuko siitä yhtiölle tai toiselle osakkaalle mahdollisesti vahinkoa tai muuta haittaa.

 

Täytä oheinen lomake:  

Asunto-osakeyhtiön tiedot
Osakkaan tiedot
Jos muu kuin kunnossapitotyön kohde
Urakoitsija (jos valittu)
Valvoja (jos valittu)
Liitteet
Liitetiedosto voi olla vain JPG, PDF tai Word-dokumentti ja sen koko saa olla enintään 2 MB.