Sähköpostiosoitteita kaapattu tänään 5.7.2019

TIEDOTE

5.7.2019
Useita sähköpostiosoitteita kaapattu tänään perjantaina 5.7.2019 !


Isännöinti-Ura Oy:n IT-tuki on lukinnut etunimi.sukunimi@isannointi-ura.fi -sähköpostiosoitteita ja selvittää tilannetta. Jos olette saaneet meidän yritykseltä tai allekirjoittaneelta oudon sähköpostiviestin – se on todennäköisesti täysin aiheeton ja sähköpostiosoitteemme on kaapattu. Mikäli olette saaneet sähköpostitse laskun, se on varmasti aiheeton.

Tänään on ainakin useamman eri isännöintitoimiston sähköpostiosoitteita yritetty ja onnistuttu kaappaamaan.

Juha Urasto
Toimitusjohtaja
Vaihde. 010-8385100

TIEDOTE

5.7.2019
Useita sähköpostiosoitteita kaapattu tänään perjantaina 5.7.2019 !


Isännöinti-Ura Oy:n IT-tuki on lukinnut etunimi.sukunimi@isannointi-ura.fi -sähköpostiosoitteita ja selvittää tilannetta. Jos olette saaneet meidän yritykseltä tai allekirjoittaneelta oudon sähköpostiviestin – se on todennäköisesti täysin aiheeton ja sähköpostiosoitteemme on kaapattu. Mikäli olette saaneet sähköpostitse laskun, se on varmasti aiheeton.

Tänään on ainakin useamman eri isännöintitoimiston sähköpostiosoitteita yritetty ja onnistuttu kaappaamaan.

Juha Urasto
Toimitusjohtaja
Vaihde. 010-8385100
Email. juha.urasto@isannointi-ura.fi
www.isannointi-ura.fi