Ilmoita vakavasta häiriötapahtumasta

Tiedote

28.9.2012

Naapurirauhan säilyttäminen ei aina ole helppoa ja joskus häiriöilmoituksen tekeminen on ainoa vaihtoehto rauhan palauttamiseksi. Häiriötä aiheuttaneen naapurin kanssa kannattaa kuitenkin ensin yrittää keskustella asiasta, sillä voi olla, että hän ei ole ymmärtänyt aiheuttaneensa järjestyssääntöjen vastaista häiriötä. Vaarallisen tuntuisissa tilanteissa tulisi kuitenkin aina kääntyä ensin poliisin puoleen.

 

Ohessa ilmoituslomake vakavasta häiriötapahtumasta.

 

Selvitys häiriöstä
Kertokaa häiriöistä mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Muistakaa mainita tapahtumapäivä ja kellonaika, osapuolet ja häiriön laatu. Ilman edellä mainittuja tietoja isännöitsijä ei voi ryhtyä toimenpiteisiin. Kertokaa myös mikäli olette joutununeet kutsumaan poliisin paikalle ja oletteko itse keskustelleet häiriön aiheuttajan kanssa.